CR_tjanster_img_2019

Tryggt och säkert

Oavsett om det gäller 24 ton till Genève, eller ett paket på 7 kilo till Shanghai, löser vi det på ett tryggt, säkert och pålitligt sätt.

150 fullutrustade ekipage

Vi har i dagsläget över 150 egna fullutrustade ekipage som dagligen trafikerar Skandinavien–Tyskland, BeNeLux, Frankrike, Schweiz, Tjeckien och Italien. Sedan 2017 täcker vi även UK.

För att kunna erbjuda våra kunder crosstrade och översjö-transporter samarbetar vi med ett fåtal noggrant utvalda åkerier runt om i Europa. Flertalet av våra chaufförer är ADR-utbildade och utbildas kontinuerligt inom miljöorienterad körning.

Full support och insyn

Från vårt kontor i centrala Helsingborg övervakar vår trafikavdelning alla pågående transporter och är ständigt tillgängliga för att ge våra kunder full support och insyn. Trafikavdelningen besitter gedigen erfarenhet av oversea, huckepack, intermodal och trailertrafik.

Frågor och svar

För att du snabbt ska få svar på dina frågor har vi samlat de vanligaste. Hittar du inte svar på din fråga nedan kan du självklart kontakta oss direkt.

Vi har i dagsläget över 150 egna trailers. Vi arbetar med ett fåtal högklassiga åkerier runt om i Europa för att kunna erbjuda maximal service oavsett utmaning.
Du följer ditt gods enkelt genom Trailer Tracking via GPS.
Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt arbeta med engelsk- och tysktalande chaufförer.
Ja, vi har även helgkörningstillstånd.
Ja det gör vi. De flesta av våra chaufförer är ADR- och miljöutbildade.
För bästa möjliga logistik är våra fordon alltid utrustade med vägskatt-bizz.
Ja, vi har tillstånd för alla typer av transporter (bred, hög, tung, ståltransporter m fl).
Fakturering sker enligt överenskommelse med kund. Då många önskar e-faktura, erbjuder vi självklart även det.