008_CR_2000X650

Aktuellt

Håll dig uppdaterad om Cargorange. Ta del av våra tjänster, vårt miljöarbete och vad som händer i organisationen.

2020-11-19

Välkommen Christin!

I tuff konkurrens med många andra lag har vi lyckats göra klart med ett mycket meriterat nyförvärv. Vi välkomnar Christin Svensson till vårt orangea lag! Christin kommer närmast från en anställning som teamleader på Haanpaa International/Samat.

Från sin position på vår UK-avdelning kommer Christin, med sina positiva egenskaper och gedigna erfarenhet inom speditionsbranschen, att fortsätta utveckla denna avdelning.

Vi vill också passa på att meddela att Jessica Svensson lämnar Cargorange. Vi önskar Jessica lycka till och tackar för hennes insatser hos oss!


2020-09-08

Cargoranges årliga golftävling avgjord

Vår årliga Cargorange-golftävling gick som vanligt av stapeln på fina St Arilds Golfklubb. Med fint nedklippta greenar fick vi uppleva en stimp som bara kan upplevas på Augusta. Nåja, nästan iallafall. Trots att vädret inte var på sitt bästa humör just denna dag, lyckades Tina Johnson bemästra både bana och väder bäst!

På fantastiska 41 poäng stod hon som (ganska) överlägsen vinnare. Herrskapet Rosengren kom tvåa respektive trea. Övriga resultat nämner vi inte. I den otroligt prestigefyllda sidotävlingen för ickegolfare, vann Bosse i omspel över Mattias i en rafflande putt-tävling. Vi gratulerar både Tina och Bosse och räknar med att de försöker försvara sina vinster nästa år!


2020-06-01

Vi hjälps åt att bidra för framtiden

Som sanna sportentusiaster, har vi ända sedan starten värdesatt samarbeten med lokala sport- och idrottsföreningar. I dessa tider är det kanske viktigare än någonsin. Att hjälpas åt, visa engagemang och att bidra för framtiden.

Nu fortsätter vi stolt vår resa tillsammans med Helsingborgs IF, Helsingborg Basket, Jonstorps IF, Eskilsminne IF, St Arild Golfklubb och Helsingborgs Racketklubb.


2020-02-06

Grattis Carina!

Nästa exklusiva medlem att ansluta till vår 10-års klubb blir Carina Nelson. I dagarna firar Carina tio härliga år som medarbetare på Cargorange. Grattis och välkommen till klubben Carina!


2020-01-31

Lycka till Marcus!

En epok är till ända. Ena hälften av vår dynamiska Göteborgsduo på exporten lämnar oss. Marcus har beslutat sig för att prova sina vingar utanför speditionsbranschen. Stort tack Marcus för ett ypperligt samarbete och många goa skratt. Och lycka till!


1 2 3 7