008_CR_2000X650

Aktuellt

Håll dig uppdaterad om Cargorange. Ta del av våra tjänster, vårt miljöarbete och vad som händer i organisationen.

2021-01-21

Slutet av en era är också början på en ny

Det är med stolthet och glädje vi idag kan meddela att Cargorange blir en del av NTG Nordic Transport Group A/S. Undertecknandet av transaktionen skedde den 19 januari 2021, och förväntas slutföras under första kvartalet 2021.

”NTG och Cargorange passar perfekt eftersom båda företagen delar personliga och professionella värderingar. Med NTG som framtida ägare av Cargorange kommer företaget och dess anställda att kunna fortsätta verksamheten som vanligt och samtidigt dra nytta av nätverket, kunskapen och skalan av en betydligt större grupp”.

”Efter att ha byggt upp Cargorange från grunden betyder det oerhört mycket för oss att den framtida ägaren kommer att stödja företaget och de anställda i deras framtida strävan”, säger Magnus Johnson, delägare och VD för Cargorange.

Cargorange har gjort en fantastisk resa sedan starten 2003. Mycket har hänt längs vägen. För tiden går fort när man har kul. Med vår ihärdiga vision om att det ska vara roligt att transportera gods, har vi lyckats uppnå stadiga framgångar. Både för oss och för våra kunder.

Slutet av en era är här, men det är också början på en ny!

Läs pressmeddelandet via NTG här.


2020-11-19

Välkommen Christin!

I tuff konkurrens med många andra lag har vi lyckats göra klart med ett mycket meriterat nyförvärv. Vi välkomnar Christin Svensson till vårt orangea lag! Christin kommer närmast från en anställning som teamleader på Haanpaa International/Samat.

Från sin position på vår UK-avdelning kommer Christin, med sina positiva egenskaper och gedigna erfarenhet inom speditionsbranschen, att fortsätta utveckla denna avdelning.

Vi vill också passa på att meddela att Jessica Svensson lämnar Cargorange. Vi önskar Jessica lycka till och tackar för hennes insatser hos oss!


2020-09-08

Cargoranges årliga golftävling avgjord

Vår årliga Cargorange-golftävling gick som vanligt av stapeln på fina St Arilds Golfklubb. Med fint nedklippta greenar fick vi uppleva en stimp som bara kan upplevas på Augusta. Nåja, nästan iallafall. Trots att vädret inte var på sitt bästa humör just denna dag, lyckades Tina Johnson bemästra både bana och väder bäst!

På fantastiska 41 poäng stod hon som (ganska) överlägsen vinnare. Herrskapet Rosengren kom tvåa respektive trea. Övriga resultat nämner vi inte. I den otroligt prestigefyllda sidotävlingen för ickegolfare, vann Bosse i omspel över Mattias i en rafflande putt-tävling. Vi gratulerar både Tina och Bosse och räknar med att de försöker försvara sina vinster nästa år!


2020-06-01

Vi hjälps åt att bidra för framtiden

Som sanna sportentusiaster, har vi ända sedan starten värdesatt samarbeten med lokala sport- och idrottsföreningar. I dessa tider är det kanske viktigare än någonsin. Att hjälpas åt, visa engagemang och att bidra för framtiden.

Nu fortsätter vi stolt vår resa tillsammans med Helsingborgs IF, Helsingborg Basket, Jonstorps IF, Eskilsminne IF, St Arild Golfklubb och Helsingborgs Racketklubb.


2020-02-06

Grattis Carina!

Nästa exklusiva medlem att ansluta till vår 10-års klubb blir Carina Nelson. I dagarna firar Carina tio härliga år som medarbetare på Cargorange. Grattis och välkommen till klubben Carina!


1 2 3 7