008_CR_2000X650

Aktuellt

Håll dig uppdaterad om Cargorange. Ta del av våra tjänster, vårt miljöarbete och vad som händer i organisationen.

2019-05-24

Vi har nått 150!

Vi är otroligt glada och stolta över att nyligen ha rullat ut Cargorange-trailer nr 150 i trafik. Bara sedan 2016 har vi nästan dubblat antalet trailers – ett tydligt bevis på goda samarbeten. På alla plan.

En ihärdig drivkraft och ständig fokus på kvalitet, både hos oss och hos våra kunder, har gett resultat långt över förväntan.

Nu kör vi!


2019-01-17

Välkommen Pernilla och tack Ellen!

Den 7 februari ansluter Pernilla Gustafsson till oss på Cargorange. Pernilla är en energisk och fartfylld person med gedigen erfarenhet inom administration. Hon kommer att gå rakt in i vår vassa startelva som defensiv mittfältare på Admin.

I samband med Pernillas ankomst lämnar Ellen Johnson oss för provspel hos ett av Australien absoluta topplag. Vi är övertygade om att Pernilla kommer att axla Ellens viktiga roll hos oss på ett utmärkt vis.

Vi hälsar Pernilla varmt välkommen och önskar Ellen ett stort lycka till med sitt äventyr ”down under”!


2018-11-21

Välkommen Jessica!

Vi växlar återigen upp och förstärker vår UK-avdelning med Jessica Svensson – en vass allround spelare som kompletterar vårt lag utmärkt. Jessica har trots sin unga ålder redan gedigen erfarenhet och branschrutin med ett förflutet inom både DSV och Freja.

Tillsammans med Robert kommer Jessica fr o m den 7 januari att sköta och utveckla vår export och dirigering på UK. Med Jessica i truppen, får Robert dessutom möjlighet att besöka såväl nya som gamla kunder mer regelbundet.

Vi önskar Jessica varmt välkommen till Cargoranges värld!


2018-11-08

Tyska skatteplikten utvidgas

I juli 2018 ändrade den tyska staten beräkningen av vägskatten. Skatteplikten utvidgades till att gälla nästan hela det rikstäckande vägnätet (även Bundesstrasse). Fr o m den 1 januari 2019 ökar man dessutom skattesatsen.

För en Cargorange-trailer och dragbil med Euro VI innebär det en ökning med 5,2 eurocent per kilometer. Totalt handlar det om en kostnadsökning om 39 procent (av vägskatten), som vi är tvungna att kompensera för.

För mer info, klicka här.


2018-09-21

15 år tillsammans. En bra start.

Från 15 till nästan 150 trailers och en tiodubblad omsättning. På bara 15 år. När vi nu kör vidare och ser fram mot nästa etapp, är det med glädje och tacksamhet vi kikar i backspegeln.

Mycket har ändrats, men det värmer i hjärtat att Cargorange-andan i allra högsta grad lever vidare. När Cargorange startade ville vi göra allt lite bättre, lite noggrannare och lite snyggare.

Idag är vi 20 medarbetare som i samarbete och sällskap med både kunder och partners arbetar efter samma devis varje dag. Visst har även vi haft uppförsbackar i ösregn och motvind, men vårt gemensamma driv vidare gör det lättare att gå till jobbet för oss alla.

Med glimten i ögat kallar vi oss speditionsbranschens Real Madrid – stark trupp med kvalitetsspelare på alla positioner. Under åren har vi kunnat behålla stommen och fylla på med unga hungriga medarbetare. Det visar att vi gör rätt saker bra.

Tack! Nu ser vi fram emot 15 nya rekordår tillsammans. Och ännu fler härliga minnen.


1 2 3 6